+36 70 386 5236 info@atlassecurity.hu

Atlas Security Kft.

Rólunk

Az Atlas- Security Kft. 2013-ben alakult, mely őrzés és vagyonvédelemi, illetve takarítási feladatok ellátásával foglalkozik.

Társaságunk célja és filozófiája a teljes körű komplex és maximális minőségi szolgáltatásra való törekvés és megbízóink érdekeinek és elvárásainak teljes körű ellátása, amely maga után vonja szolgáltatásaink igény szerinti bővítését.

ISO 9001:2009 minősítés

Pontos munkaköri leírások

Rendszeres ellenőrzések

01

Fejlesztések

Folyamatos fejlesztések, innovációk a költségmegtakarítás és fenntarthatóság céljából. Vállalatunk igyekszik a legmodernebb eszközökkel dolgozni, és mindig napra kész lenni, amivel ügyfeleinknek még hatékonyabb szolgáltatást tudunk nyújtani.

02

Fenntarthatóság

Hiszünk abban, hogy minden cégnek törekednie kell a fenntarthatóságra és megtalálnia azokat a megoldásokat, amelyekkel tenni tud a környezetért. Vállalatunk a használt vegyszeres flakonokat, kannákat elszállítja újrahasznosítás céljából. A munkaruhák csomagolásához használt tasakokat pedig havonta egy alkalommal elszállítjuk.

03

Miért válasszon minket?

E

Rugalmasság

E

Gyors és hatékony probléma megoldás

E

Kedvező ár –érték arány

E

Helyismeret

E

Megfelelő szakmai tapasztaltat

A cég számokban

év tapasztalat

fős létszám

őrzött telephely

takarított telephely

Referenciák

Szolgáltatásaink, és az ezzel kapcsolatos referenciáink a vagyonvédelem és takarítás teljes skáláját felölelik.
Szervezeti felépítésünk lehetővé teszi, hogy a multinacionális megbízóktól az 1 fős megbízásokig a lehető legoptimálisabban lássuk el Megbízónk vagyonvédelemmel és takarítással kapcsolatos feladatait.